Kimchi
Facebook Twitter

Tillbehör

Kimchi

I receptet för Kimchi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.50
    16 röster
    5 dygn (30 min tillagning + mogning)
    Antal portioner: 6

    Ingredienser

    • 1 glasburk
    • 1 kg salladskål
    • 1 knippe salladslök, finskuren
    • 0,5 dl salt
    • kryddblandning
    • 1-4 tsk chiliflakes eller torkad krossad chili
    • 1 msk fisksås
    • 2 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
    • 1-2 msk råsocker
    • 1 msk vitlök, riven
    • 1 msk ingefära, riven
    • 1 msk lime, pressad

    Gör så här

    1. Ansa och skölj salladen och skär dem i grova bitar.
    2. Blanda salt och 1 liter vatten i en bunke, lägg i salladen och ställ i kylen över natten (se till så att salladen täcks av salt-lagen).
    3. Skölj salladen och låt den rinna av.
    4. Blanda samman alla kryddor i en skål, vänd i salladen och se till så att allt blandas väl.
    5. Lägg över allt samman i en glasburk, lägg en tyngd på toppen och ställ burken svalt 1 dygn och därefter i kyl 3-4 dygn.
    6. Förvaras i kylskåp. Håller minst 2 veckor.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Red and Hot
    comments powered by Disqus

    Recept

    Semitorkade cocktailtomater

    Recept

    Gräddsås

    Recept

    Rödkål

    Recept

    Hamburgerdressing

    Recept

    Sparrispannacotta med räkor

    Recept

    Marinerad vitlök

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera