Kockskolan

När är köttet färdigt?

Använd alltid en termometer när ni grillar. Det ger ett perfekt kött som är saftigt och smakrikt. Kom ihåg att det gäller även kyckling och fisk.

GRILLTEMPERATURER

Biff 55-70˚C

Entrecôte 55-70˚C

Oxfilé 55-70˚C

Rostas 55-70˚C

Lammracks 58-70˚C

Fläskkarré 80-85˚C

Fläskfilé 70˚C

Fläskytterfilé 70˚C

Benfri kotlett 70˚C

Kycklingfilé 72˚C

Lax 56˚C

Torskrygg 56˚C

Hälleflundra 56˚C

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera