Kall sås: Red and Hot
Facebook Twitter

Sås

Kall sås: Red and Hot

I receptet för Kall sås Red and Hot rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.50
    2 röster
    5 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 4 msk crème fraiche
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
    • 1 tsk srirachasås

    Gör så här

    Vispa samman alla ingredienser till en slät sås och smaka av med fond.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Red and Hot
    comments powered by Disqus

    Recept

    Löksås

    Recept

    Tomatsås med grönpeppar

    Recept

    Örtolja

    Recept

    Kryddsmör, Hummersmör

    Recept

    Hummer och romsås

    Recept

    Grillad hamburgare med vitlöksdressing

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera