Pastasallad med grillad kyckling och örtmajo
Facebook Twitter

Marinad, glaze & olja, Kyckling, Tillbehör

Pastasallad med grillad kyckling och örtmajo

I receptet för Pasatsallad med grillad kyckling och örtmajo rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond till marinaden och Grönsaksfond till örtmajjon, då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 5.00
    3 röster
    45 min + marinering
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 4 st kycklingbröst
    • 4 portioner kokt pasta, kall
    • salladsgrönsaker
    • Marinad
    • 3 msk olivolja
    • 1 msk balsamicovinäger
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt Kycklingfond
    • 1 tsk sambal oelek
    • 1 tsk paprikapulver, rökt
    • 1 msk Mrs Cheng´s japansk soja
    • Dressing - Örtmajjo
    • 1 st äggula
    • 1 tsk citron, pressad
    • 1 tsk dijonsenap
    • 1 tsk vitlök, finhackad
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt Grönsaksfond
    • 1 dl färska örter, finhackade
    • 2 dl rapsolja

    Gör så här

    1. Rör ihop ingredienserna till marinaden, lägg kycklingen i en plastpåse och slå på marinaden.
    2. Låt det marinera i kyl minst 2 timmar.
    3. Gör sedan dressingen.
    4. Vispa ihop äggulan med senap och citron.
    5. Vispa försiktigt ner oljan, först långsamt i en tunn stråle, öka sedan takten när det börjar tjockna.
    6. Rör sedan i vitlök, fond och finhackade örter.
    7. Blanda samman pasta och grönsaker, lägg upp det på tallrikar.
    8. Grilla kycklingen på medelvarm grill, skiva brösten och lägg dem på toppen av salladen.
    9. Klicka på örtmajjo och ät direkt!

     

    Ingående produkter

    Kycklingfond Grönsaksfond Ekologisk Kycklingfond Ekologisk Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Grillmarinad, klassisk allroundmarinad

    Recept

    Citron & råsockerglaze

    Recept

    Marinad till nöt och lamm

    Recept

    Glazerad grillad fläskfilé i bit med rödvinssås

    Recept

    Grillad kycklingsallad

    Recept

    Noriolja

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera