Grillmarinad, Italiensk kycklingmarinad
Facebook Twitter

Marinad, glaze & olja

Grillmarinad, Italiensk kycklingmarinad

I receptet för Grillmarinad, Italiensk kycklingmarinad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.43
    7 röster
    15 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 1 st citron, skal och saft
    • 1 st vitlöksklyfta
    • 5 st salvia, färsk blad
    • 1 dl Marsalavin (Madeira, vitt portvin eller sherry)
    • 1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
    • 1 tsk svartpeppar från kvarn
    • 2 tsk havssalt

    Gör så här

    1. Tvätta citronen och riv skalet fint. Pressa ut citronsaften.
    2. Riv vitlöksklyftan fint och finhacka salvian.
    3. Blanda med marsalavin och kycklingfond, salt och svartpeppar.
    4. Marinera i en plastpåse i kylen. Marineringstiden är beroende av storleken på styckningsdetaljen. Räkna med en marineringstid på 30-60 minuter för små och tunna detaljer. Tänk på att ta fram kycklingen en stund innan grillningen så att den inte är kylskåpskall vid tillagning.

    Ingående produkter

    Kycklingfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    BBQ- glaze

    Recept

    Ört & chiliglaze

    Recept

    Wraps med grillad kyckling

    Recept

    Allroundmarinad Kyckling

    Recept

    Glaze, fläskköttsglaze

    Recept

    Ört & vitlöksglaze

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera