Ramen med kyckling
Facebook Twitter

Kyckling, Soppa

Ramen med kyckling

I receptet för Ramen med kyckling rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.68
    25 röster
    30 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 300 g kycklingfilé
    • 200 g ramen-nudlar
    • 1 liter vatten
    • 3 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh
    • 2 msk soja, japansk
    • 2 stånd pak choi
    • 6 st salladslökar
    • 8 st skogschampinjoner
    • 1 st morot
    • salt och peppar

    Gör så här

    1. Krydda kycklingen med salt och peppar.
    2. Stek kycklingen i ugn. Ca 200 grader i 15 minuter, låt den sedan svalna.
    3. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
    4. Skiva pak choi’en, strimla salladslöken, skiva champinjonerna och skiva moroten tunt.
    5. Koka upp vatten, fond och soja.
    6. Lägg i grönsakerna och låt det sjuda några minuter.
    7. Skiva kycklingen tunt och fördela den i 4 skålar.
    8. Lägg i nudlarna och fördela grönsakerna och buljongen i skålarna.
    9. Servera nudlarna rykande heta.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Green and Fresh
    comments powered by Disqus

    Recept

    Kyckling och nudelgyoza med sesamdressing

    Recept

    Äppelmustbrässerad kyckling med äppelkompott

    Recept

    Currystekt kycklingfilé i mangosås med grönsaksris

    Recept

    Citronmarinerade kycklingrullader

    Recept

    Kycklinggryta med vitt vin, fänkål och persilja

    Recept

    Ankbröst med Pumpa, Savojkål & Sås ”Arabica”

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera