Tagliatelle med halloumi
Facebook Twitter

Grön mat, Pastarätter

Tagliatelle med halloumi

I receptet för Tagliatelle med halloumi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.41
    27 röster
    15 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 4 portioner tagliatelle, kokt
    • 400 g halloumi
    • 4 msk olivolja
    • 2 msk persilade, torr krydda
    • 1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
    • 2 dl tomat, tärnad
    • 50 g babyspenat
    • salt och svartpeppar

    Gör så här

    1. Skär halloumin i små tärningar.
    2. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek halloumin hastigt på hög värme.
    3. Vänd i pastan, tomaterna och spenaten.
    4. Slå i fonden och smaka av med salt och svartpeppar.

    Ingående produkter

    Grönsaksfond Ekologisk Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Raggmunk med fläsk

    Recept

    Rödbetor med fetaost

    Recept

    Rotfruktspytt med ägg

    Recept

    Grön ärtsoppa

    Recept

    Sötpotatisstomp med smak av ost

    Recept

    Kantarellpaj med ädelost

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera