Sötpotatislåda
Facebook Twitter

Grön mat

Sötpotatislåda

I receptet för Sötpotatislåda rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.63
    41 röster
    15 min kokning + 1-1,5 timme i ugn
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 600 g sötpotatisar, skalade
    • 3-4 dl kokosmjölk
    • 1-2 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
    • 3 msk kokos, riven
    • 1 msk olja
    • salt och peppar
    • färska örter

    Gör så här

    1. Dela sötpotatisen i bitar, ca 2x2 cm.
    2. Koka dem mjuka i saltat vatten.
    3. När de är mjuka så låt dem rinna av ordentligt.
    4. Mosa potatisen med visp och vispa i kokosmjölk och fond.
    5. Smaka av med salt, peppar och fond.
    6. Lägg moset i en smord ugnsfast form, strö på riven kokos och ringla på olja.
    7. Baka formen i ugn, 1-1,5 timmar i 150 grader.
    8. Strö över örterna och servera.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Red and Hot
    comments powered by Disqus

    Recept

    Grönsakssoppa

    Recept

    Rabarbervinägrette

    Recept

    Daal – linssoppa med kanel och ingefära

    Recept

    Färskpotatissallad i paket med gröna ärtor och wasabi, ser...

    Recept

    Sparrispannacotta med räkor

    Recept

    Grillad sommarsallad

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera