Sojastekt pak choi
Facebook Twitter

Grön mat

Sojastekt pak choi

I receptet för Sojastekt pak choi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.67
    12 röster
    15 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 4 stora stånd pak choi
    • 2 msk rapsolja
    • 2 tsk sesamolja
    • 2 msk sesamfrön
    • 2 msk soja, japansk
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh
    • Till servering
    • vitt ris, kokt
    • hoisinsås

    Gör så här

    1. Dela kålen på längden, skölj den noga och låt den torka på kökshandduk.
    2. Hetta upp en stor stekpanna och stek kålen i olja tills den fått fin färg.
    3. Slå i sesamolja, sesamfrön, soja och fond. Lägg på ett lock och låt kålen ånga några minuter tills den blivit mjuk.
    4. Lägg kålen på tallrikar, skeda över stekskyn och servera tillsammans med ris och hoisin.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Green and Fresh
    comments powered by Disqus

    Recept

    Potatisstomp med grönt

    Recept

    Pumpapesto

    Recept

    Grillsmör - Avokado

    Recept

    Färsk pasta

    Recept

    Vegetarisk pasta med tomat och vitlök

    Recept

    Grön sparrissoppa med rökt lax

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera