Pressgurka
Facebook Twitter

Grön mat, Tillbehör

Pressgurka

I receptet för Pressgurka behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan. Bong Touch of Taste fond förstärker smakupplevelsen och ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av – men inte i den här rätten!

Betyg: 3.33
    3 röster
    2 tim
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 1 st slanggurka
    • 1 tsk salt
    • 1 msk ättika, 24%
    • 1 dl vatten
    • 2 msk strösocker
    • 2 msk persilja, färsk finhackad

    Gör så här

    1. Skölj och skiva gurkan tunt. Blanda gurkskivorna med saltet och låt ligga i press i ca 30 minuter. Låt därefter gurkorna rinna av i en sil.
    2. Vispa ihop ättika, vatten och socker. Lägg i gurkan och persilja, låt den sedan vila några timmar i kylen.

    Ingående produkter

    comments powered by Disqus

    Recept

    Rödbetor med fetaost

    Recept

    Medelhavspytt

    Recept

    Plommonchutney

    Recept

    Kryddpicklad rödlök

    Recept

    Coleslaw med schalottenlök och apelsin

    Recept

    Tomatsallad med örtolja

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera