Nudlar och grönsaker i buljong
Facebook Twitter

Grön mat

Nudlar och grönsaker i buljong

I receptet för Nudlar och grönsaker i buljong rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian fond Red and Hot eller Aian fond Green and Fresh för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.62
    13 röster
    30 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 200 g äggnudlar
    • t ex svamp, pac choi, lök, broccoli och morot, blandade grönsaker
    • 4 dl vatten
    • 4 msk japansk soja
    • 1 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot eller Asian Fond Green and Fresh
    • 1 msk matolja
    • salt och peppar

    Gör så här

    1. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
    2. Skär grönsakerna i fina bitar.
    3. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna.
    4. När de börjar bli mjuka så rör i nudlarna och slå i soja, vatten och fond.
    5. Låt det koka upp och smaka av med salt, peppar och fond.
    6. Servera nudlarna i djupa tallrikar.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Red and Hot NYHET! Asian Fond Green and Fresh
    comments powered by Disqus

    Recept

    Brynt mandelpotatis

    Recept

    Rotfruktspytt med ägg

    Recept

    Broccoli- och spenatpasta med pinjenötter

    Recept

    Vegetarisk nudelsoppa

    Recept

    Rostad grön sparris med hasselnötter och ramslöksaioli

    Recept

    Kryddpicklad rödlök

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera