Mangosallad
Facebook Twitter

Grön mat

Mangosallad

I receptet för Mangosallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.56
    27 röster
    15 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 1 stor mango
    • 2 dl ruccola, finbladig
    • 1 dl schalottenlök, tunt skivad
    • 1 knippe koriander, färsk
    • 1 msk rapsolja
    • 1 tsk risvinäger
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh
    • salt och peppar

    Gör så här

    1. Skala och tärna mangon och blanda samman alla ingredienser.
    2. Smaka av med fond, salt och peppar.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Green and Fresh
    comments powered by Disqus

    Recept

    Semitorkade cocktailtomater

    Recept

    Risotto med kronärtskocka

    Recept

    Pumpagratäng

    Recept

    Riddare med keso och avokado

    Recept

    Blomkålssoppa med vegetarisk pizza

    Recept

    Paj med fetaost och zucchini

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera