Chiligrillad Spetskål
Facebook Twitter

Grön mat, Marinad, glaze & olja

Chiligrillad Spetskål

I receptet för Chiligrillad Spetskål har vi använt Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.86
    7 röster
    20 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 2 st spetskål
    • Grillolja
    • 2 msk koriander, färsk finstrimlad
    • 1 msk chili, röd finhackad
    • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
    • 2 msk lime, saften av
    • 1 tsk ingefära, färsk riven
    • 1 tsk honung, flytande
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
    • 1 dl rapsolja, kallpressad

    Gör så här

    1. Vispa ihop alla ingredienserna till oljan och smaka av med salt, peppar och fond.
    2. Dela kålen på mitten och grilla snittytan på grill eller grillstekpanna.
    3. Vänd på kålen och skeda på rikligt med olja och fortsätt att grilla tills den är mjuk och genomgrillad.

    Ingående produkter

    Ekologisk Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Äppel- och gurktzatziki

    Recept

    Ugnspannkaka

    Recept

    Tagliatelle med halloumi

    Recept

    Tomatsallad med örtolja

    Recept

    Vietnamesiska sommarrullar

    Recept

    Rostad kronärtskocka

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera