Bulgursallad med rädisor
Facebook Twitter

Grön mat, Tillbehör

Bulgursallad med rädisor

I receptet för Bulgursallad med rädisor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.00
    1 röster
    20 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 2 dl bulgur
    • 2 dl vatten
    • 1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
    • 1 dl persilja, färsk finhackad
    • 1 msk citron, saften av
    • 2 msk rapsolja, kallpressad
    • salt och peppar
    • rädisor efter smak

    Gör så här

    1. Koka upp vatten och fond, tillsätt grynen och låt det sjuda i 10 min. Låt eventuell överskottsvätska rinna av i en sil och låt det svalna.
    2. Blanda i de övriga ingredienserna och smaka av med fond, citron, salt och peppar.
    3. Toppa med lite extra skivade rädisor och finhackad persilja.

     

    Ingående produkter

    Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Rostad pumpa med sellerisallad

    Recept

    Snabbgrillad majs

    Recept

    Vegetarisk wrap med avocadochimichurri

    Recept

    Picklade senapsfrö

    Recept

    Medelhavspytt

    Recept

    Sojastekt pak choi

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera