Broccoli- och spenatpasta med pinjenötter
Facebook Twitter

Grön mat, Pastarätter

Broccoli- och spenatpasta med pinjenötter

I receptet för Broccoli- och spenatpasta med pinjenötter rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond eller Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.77
    30 röster
    35 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 4 portioner pasta
    • 200 g broccoli, färsk i små buketter
    • 1 dl ost, lagrad riven, t ex herrgårdsost
    • 1 dl vispgrädde
    • 2 dl mjölk, 3%
    • 1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
    • 2 dl babyspenat, färsk
    • 4 msk pinjenötter
    • salt och grovmald svartpeppar

    Gör så här

    1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
    2. Koka broccolin någon minut i vatten tills den är mjuk men fortfarande spänstig.
    3. Häll fond, mjölk och grädde i en kastrull. Vänd försiktigt ned pasta och broccoli.
    4. Strö över ost och låt det koka upp så att osten smälter.
    5. Smaksätt med salt och svartpeppar och avsluta med att vända i pinjenötter och spenat.

    Ingående produkter

    Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Riddare med keso och avokado

    Recept

    Äggakaga med kantareller

    Recept

    Potatisgratäng

    Recept

    Klyftpotatis

    Recept

    Pumpapesto

    Recept

    Grillade grönsaker efter smak

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera