Touch of Larb Moo
Facebook Twitter

Fläskkött

Touch of Larb Moo

I receptet för Touch of Larb Moo rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 4.09
    33 röster
    25 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 500 g fläskfärs, grovmalen
    • 1 msk rapsolja
    • 2 msk vitlök, finhackad
    • 2 msk chili, torkad, typ chili-flakes
    • 1 dl schalottenlök, tunt skivad
    • 1 msk fisksås
    • 1 msk lime, pressad
    • 1 msk socker
    • 1 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
    • örter, hackade t ex mynta, koriander och persilja
    • salladsblad, spröda
    • jordnötter, krossade
    • solrosfrön

    Gör så här

    1. Skiva schalottenlök och hacka vitlök.
    2. Hetta upp en wok eller stekpanna, slå i oljan och bryn lök, chili och vitlök några sekunder.
    3. Tillsätt köttet och stek det några minuter på hög värme.
    4. Smaksätt med fisksås, lime, socker och örter. Avsluta med fonden och 1 dl vatten, låt den koka in så att nästan all vätska har försvunnit.
    5. Skeda upp färsen på krispiga salladsblad och strö på krossade jordnötter eller solrosfrön.

     

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Red and Hot
    comments powered by Disqus

    Recept

    Korv Stroganoff

    Recept

    Långkål i ugn med bacon

    Recept

    Penne all 'Arrabbiata

    Recept

    Fläskfilé med tärnat bacon, balsamico och salvia

    Recept

    Kryddiga köttbullar i tomatsås

    Recept

    Fläskfilé Manilla style

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera