Pasta i hummer- och kräftsås
Facebook Twitter

Fisk & skaldjur, Pastarätter

Pasta i hummer- och kräftsås

I receptet för Pasta i hummer- och kräftsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.54
    106 röster
    35 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 200 g kräftsstjärtar i lag
    • 200 g champinjoner, färska
    • 100 g paprika, röd
    • 1 dl crème fraiche
    • 2 msk smör att steka i
    • 2 dl vatten
    • 2 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
    • 1 st vitlöksklyfta
    • salt och peppar
    • maizenaredning

    Gör så här

    1. Fräs, skivad svamp, strimlad paprika och riven vitlök i en kastrull några minuter.
    2. Häll ner vatten, crème fraiche och fond.
    3. Red av med lite maizenaredning.
    4. Vänd ner kräftstjärtarna.
    5. Krydda med lite salt och peppar.
    6. Servera med pasta och körsbärstomater.

    Ingående produkter

    Hummerfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Gratinerad fiskgryta

    Recept

    Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris

    Recept

    Hummer & peppargravad lax

    Recept

    Fiskpaket på grillen

    Recept

    Krämig silltartar med rödbetor

    Recept

    Pilgrimsmusslor på spett "Clam chowder"

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera