Fond – smaksättaren i matlagning

Fågel

Bjud in till fest! Använd fina råvaror, krydda med kärlek och en god fond, smaka av och njut. Gås eller anka passar perfekt när du vill bjuda på det lilla extra. Helstek gåsen eller knaperstek ett ankbröst och servera med härlig apelsinsås. Fonden lyfter smaken  – det är bara att droppa i och smaka av. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Vi står för recepten och du står för matlagningen!

Recept

Kalkonrullader med salsiccia

Recept

Hel ugnsrostad anka

Recept

Ankbröst med Pumpa, Savojkål & Sås ”Arabica”

Recept

Ägg Benedict

Recept

Helstekt gås

Recept

Kalkonchili

Recept

Ankbröst med apelsinsås

Recept

Helstekt anka

Produkter

Lyft smaken med våra fonder

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera