Grillad Peach Melba
Facebook Twitter

Dessert

Grillad Peach Melba

I receptet för grillad peach melba behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan. Bong Touch of Taste fond förstärker smakupplevelsen och ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av – men inte i den här rätten!

Betyg: 5.00
    2 röster
    10 min + 5 min grillning
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 2 st päron
    • 2 st persikor eller nektariner, stora mogna
    • 2 msk rörsocker, strö
    • 2 dl hallon
    • 2 msk honung, flytande
    • 4 kulor vaniljglass

    Gör så här

    1. Dela och kärna ur päron, persikan eller nektarinen.
    2. Pudra på lite socker på snittytan.
    3. Lägg hallon och honung i en kastrull och låt det koka upp hastigt och ställ sedan åt sidan.
    4. Grilla päronen, persikorna eller nektarinerna på het grill tills de fått fin färg.
    5. Lägg päronen, persikorna eller nektarinerna på tallrikar, lägg på en kula vaniljglass och avsluta med de varma hallonen.

    Ingående produkter

    comments powered by Disqus

    Recept

    Chokladfudgetårta med hallon och lättvispad grädde

    Recept

    Bär- och chokladmuffins

    Recept

    Citruspannacotta med karamelliserad vit choklad

    Recept

    Äppeltarte med honung

    Recept

    Päron- och plommonchutney

    Recept

    Hallonsufflé

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera