Grillad halloumi med pumpafrön
Facebook Twitter

Tillbehör

Grillad halloumi med pumpafrön

I receptet för Grillad Halloumi med pumpafrön rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 4.60
    5 röster
    20 min + 5 min grillning
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 8 skivor halloumi (1 cm tjocka)
    • 1 msk olivolja
    • 1 dl pumpafrön, rostade
    • 2 dl salladsblad späda, t ex spenat, maché och mangold
    • 4 msk granatäpplekärnor
    • Vinägrette
    • 3 msk rapsolja, kallpressad
    • 1 msk vitvinsvinäger, mild
    • 2 tsk honung, flytande
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
    • flingsalt
    • svartpeppar

    Gör så här

    1. Börja med vinägretten: Vispa samman rapsolja, vinäger, honung och fond, smaka av med flingsalt och peppar.
    2. Pensla osten med olivolja och grilla den på het grill, ca 30 sekunder på varje sida.
    3. Lägg den grillade osten på ett fat, strö på sallad, kärnor och frön, avsluta med vinägretten.

    Ingående produkter

    Ekologisk Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Fänkåls-slaw

    Recept

    Remoulad

    Recept

    Kryddsmör, Choronsmör

    Recept

    Het hummermajonnäs

    Recept

    Råmarinerade betor

    Recept

    Kanderade pumpakärnor

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera