Sillbordet – en svensk klassiker

Godare sill för alla finsmakare

I Sverige älskar vi sill och vi äter den gärna året runt! Sillen är en av huvudrollsinnehavarna vid högtider som jul, midsommar och påsk. Lite fond i såsen eller spadet gör stor skillnad – smaken blir fylligare och sillen blir helt enkelt  godare.

Recept

Krämig Citronsill

Recept

Löksill i klart spad

Recept

Krämig Senapssill

Recept

Vegetarisk "Löksill" med rotfrukter

Recept

Currysill med äpple

Recept

Grönsakssill

Recept

Hummer- och äppelsill

Recept

Vegetarisk "Senapssill" med aubergine

Recept

Sillfiléer med brynt skaldjurssmör

Recept

Sherrydoftande hummersill

Recept

Krämig silltartar med rödbetor

Recept

Vegetarisk "Citronsill" med aubergine

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera