Femöring på hackebiff
Facebook Twitter

Nötkött

Femöring på hackebiff

I receptet för Femöring på hackebiff rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.80
    10 röster
    30 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 500 g nötfärs
    • 1 dl ströbröd
    • 1 dl mjölk
    • 1 st ägg
    • 2-3 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • smör till stekning
    • salt och peppar
    • Till servering
    • mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis)

    Gör så här

    1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter.

    2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond.

    3. Forma fina biffar och stek dem i smöret.

    4. Servera tillsammans med mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis).

    Ingående produkter

    Kalvfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Köttfärslimpa

    Recept

    Boeuf bourguignon med champinjoner och smålök

    Recept

    Kålpudding

    Recept

    Pulled beef burger

    Recept

    Pepparstekt oxfilé med schalottenlöksabayonne och syltade ...

    Recept

    Sjömansbiff med rödbetor och getost

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera