Kyckling i röd curry
Facebook Twitter

Kyckling, Gryta

Kyckling i röd curry

I receptet för Kyckling i röd curry rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 4.27
    11 röster
    30 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 600 g kycklingfiléer
    • 200 g wokgrönsaker, blandade t ex majs, paprika, lök och sockerärtor
    • 1 msk olja
    • 6 dl kokosmjölk
    • 2 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
    • 1 msk vitlök, hackad
    • 1 msk lime, pressad
    • 1 msk honung
    • salt och peppar
    • Till servering
    • ris eller nudlar

    Gör så här

    1. Strimla kycklingen och skär grönsakerna i fina bitar.
    2. Bryn kycklingen i en kastrull.
    3. Slå på kokosmjölk och fond. Låt det koka sakta 15 minuter.
    4. Bryn grönsakerna vid sidan om och lägg ner dem i grytan.
    5. Låt grytan koka ytterligare ca 5 minuter tills kycklingen är genomkokt och mör.
    6. Smaka av med fond, lime, honung, salt och peppar.
    7. Servera grytan tillsammans med ris eller nudlar.

    Ingående produkter

    NYHET! Asian Fond Red and Hot
    comments powered by Disqus

    Recept

    Kycklingsallad med hoisindressing

    Recept

    Chicken green curry

    Recept

    Krämig kycklinggryta

    Recept

    Ankbröst med Pumpa, Savojkål & Sås ”Arabica”

    Recept

    Kycklinggryta med svamp och vitlök

    Recept

    Flygande Jakob

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera