Halloumi Stroganoff
Facebook Twitter

Grön mat

Halloumi Stroganoff

I receptet för Halloumi Stroganoff rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.67
    15 röster
    20 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 200 g halloumi
    • 2 små zucchini
    • 1 dl gul lök, hackad
    • 2 msk rapsolja
    • 2 msk tomatpuré
    • 3 dl grädde
    • 2 dl tomater, finkrossade
    • 1-2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
    • salt
    • peppar
    • Till servering
    • ris eller mos

    Gör så här

    1. Skär halloumi och zucchini i stavar.
    2. Bryn lök, tomatpuré och zucchini i oljan några minuter.
    3. Tillsätt tomater, fond och grädde, låt det sjuda sakta i 5 minuter.
    4. Bryn halloumin vid sidan av och lägg den i grytan, låt den koka ytterligare 5 minuter.
    5. Smaka av med salt, peppar och fond.
    6. Servera med mos eller ris.

    Ingående produkter

    Ekologisk Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Fänkåls-slaw

    Recept

    Potatispakora med yoghurtdip

    Recept

    Ricottaplättar med spenat och ruccola

    Recept

    Sötpotatis i panna

    Recept

    Matig grönsaksgryta

    Recept

    Nässelsoppa med pocherat gårdsägg

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera