Löksill i klart spad
Facebook Twitter

Fisk & skaldjur

Löksill i klart spad

I receptet för Löksill i klart spad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.27
    11 röster
    15 min + 1 dygns vila i kyl
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 1 förp inläggningssill/5-minuterssill
    • 2 dl lök, t ex gul lök, rödlök och purjo
    • Ättikslag
    • 0.5 dl ättika 24%, gärna Perstorps
    • 3 dl strösocker
    • 2.5 dl vatten
    • 10 st kryddpepparkorn
    • 2 st lagerblad
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond

    Gör så här

    1. Låt sillen rinna av ordentligt.
    2. Koka upp lagen och låt den kallna helt.
    3. Varva lök och sill i en fin burk och fyll på med den kalla lagen så stt det täcker.
    4. Låt sillen mogna i kylen minst 1 dygn.

    Ingående produkter

    Ekologisk Grönsaksfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Asiatisk fiskgryta med kokosmjölk

    Recept

    Stekt torsk med romsås

    Recept

    Sherrydoftande hummersill

    Recept

    Hummer- och äppelsill

    Recept

    Hummercannelloni

    Recept

    Torsk med Hummerbordelaise & Pommes Mousseline

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera