Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris
Facebook Twitter

Fisk & skaldjur, Pastarätter

Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris

I receptet för Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.71
    70 röster
    35 min
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 4 portioner linguine, färsk eller torkad
    • 200 g lax, kallrökt
    • 1 knippe sparris, grön färsk
    • 1 handfull spenat, färsk
    • Sås
    • 2 dl vispgrädde
    • 3 dl mjölk, 3%
    • 1.5 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
    • 1 msk maizena

    Gör så här

    1. Ansa sparrisen och förväll den 1 minut i kokande vatten. Lägg åt sidan på hushållspapper för att kallna.
    2. Tillaga pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
    3. Koka upp mjölk, grädde, fond och maizena, smaka av med salt och peppar.
    4. Strimla laxen, skölj spenaten och dela sparrisen i 2 cm långa bitar.
    5. Blanda försiktigt samman allt i en rymlig kastrull.
    6. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite extra fond.

    Ingående produkter

    Fiskfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Mandelspätta med morotspuré och svamp

    Recept

    Toast Bellman med Gubbröra

    Recept

    Ugnsbakad torskrygg med pernodsås, fänkål & potatis proven...

    Recept

    Grillad torsk i foliepaket

    Recept

    Asiatisk fiskgryta med kokosmjölk

    Recept

    Fiskpaket på grillen

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera