Krämig Senapssill
Facebook Twitter

Fisk & skaldjur

Krämig Senapssill

I receptet för Krämig senapssill rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg: 3.67
    6 röster
    15 min + 1 dygns vila i kyl
    Antal portioner: 4

    Ingredienser

    • 1 förp inläggningssill/5-minuterssill
    • Senapssås
    • 1 dl senap, söt
    • 1 msk senap, skånsk stark
    • 2 msk dijonsenap
    • 1.5 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
    • 1 dl strösocker
    • 1 msk vinäger, vit
    • 1 dl rapsolja
    • 2 msk dill, färsk finhackad
    • salt och peppar

    Gör så här

    1. Låt sillen rinna av ordentligt.

    Senapssås

    1. Blanda alla ingredienserna till såsen och vispa kraftigt.
    2. Smaka av med fond, vinäger, salt och peppar.
    3. Rör i den hackade dillen.
    4. Blanda såsen med sillen och lägg i en fin burk.
    5. Låt senapssillen mogna i kylen över natten och servera tillsammans med ägg och bröd.

    Ingående produkter

    Brynt Schalottenlökfond
    comments powered by Disqus

    Recept

    Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris

    Recept

    Mandelspätta med morotspuré och svamp

    Recept

    Kräftströmming

    Recept

    Chawanmushi på 3 sätt

    Recept

    Örtkokta laxkuber med pepparrots-créme fraiche

    Recept

    Grillad lax med saffranskokta primörer

    Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

    Acceptera